Marlett Opublikowano 30 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 nie liczę słów zbyt wiele toczy się niewypowiedzianych po policzkach gwałtownie unosząc czasem kąciki ust nie lubimy umierać przechodząc na drugą stronę ulicy dzieci we frygijkach pod mostem kapie woda narosimy się jeszcze słów nie zabraknie
adam sosna Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 od rana pada mgła wilgotno słońce w domyśle :)
Marlett Opublikowano 30 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 myślę będzie słońce Dzięki:)
Judyt Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 co to frygijki>? wolę tu pytać, puenta bardzo ładna i o umieraniu także, pozdrawiam
Marlett Opublikowano 30 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Judyt! Czapka frygijska - ma tu szersze znaczenie. To taka czapka ,co noszą Smerfy. Dzięki wielkie.Uśmiechu.
Judyt Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a to fajna czapa, takiej mi brak dziękuję serdecznie
Marlett Opublikowano 1 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a to fajna czapa, takiej mi brak dziękuję serdecznie Judyt! Trudno zbobyć taką czapkę, ale można.:)) Serdeczności.
zak stanisława Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 czapka niewidka przydałaby się!!!! coby się nie narosić ładna puenta! cmookeS
adam sosna Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 no narosimy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cmokcmokcmok :):):)
Marlett Opublikowano 1 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stani! Czapka niewidka dobra rzecz:)) Natomiast czapka frygijska zmierza w kierunku niekończącej się wybraźni, ale nie tylko.... Dzięki.CmoaM.
Marlett Opublikowano 1 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) Słońca.
IN Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to mocny fragment czapka frygijska to tylko rekwizyt, manifestacja, może złudzenie ale nie wystarczy ją założyć aby stać się naprawdę wolnym przejście na drugą stronę ulicy...? - swoisty rodzaj ucieczki bo 'narosimy się jeszcze' Marlett, ja bym zrezygnowała z ostatniego wersu pozdrawiam, :)))
Ewa_Kos Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Podoba się i aż zadziwiła mnie owa czapka:) Ładnie o tym roszeniu:)) Pozdrawiam jesiennie:) EK
Judyt Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a to fajna czapa, takiej mi brak dziękuję serdecznie Judyt! Trudno zbobyć taką czapkę, ale można.:)) Serdeczności. pewnie tak, teraz będzie mnie chyba mniej tutaj pozdrawiam
Marlett Opublikowano 1 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Judyt! Wracaj kiedy się da. Serdeczności.
Marlett Opublikowano 1 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo! Czapkę zawsze można zmienić:)) Dzięki za odwiedzanie. Radości.
Marlett Opublikowano 1 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to mocny fragment czapka frygijska to tylko rekwizyt, manifestacja, może złudzenie ale nie wystarczy ją założyć aby stać się naprawdę wolnym przejście na drugą stronę ulicy...? - swoisty rodzaj ucieczki bo 'narosimy się jeszcze' Marlett, ja bym zrezygnowała z ostatniego wersu pozdrawiam, :))) INko! Masz rację, nie wystarczy założyć czapki.. Dorośli nie potrzebują rekwizytów, ale świat dzieci jest inny, szczery w uczuciach. Bardzo dziękuję.Słoneczka.
Rekomendowane odpowiedzi