Mariusz Urbaniak Opublikowano 16 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Pewien starszy jegomość bodaj spod Mosiny Często robił przy żonie bardzo głupie miny Podczas spowiedzi żalił się u księdza „Ciągle za te miny łaja mnie ta jędza” Ksiądz dał mu za pokutę robić mądre miny
Henryk_Jakowiec Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Lecz choć mądre miny ćwiczył to mądrala się przeliczył bo mu skóra ze starości pękła odsłaniając kości. A te kości policzkowe rzecz wiadoma, nie są nowe a do tego wystające stare i przerażające.
Duilla Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Poszedł szybko do szlifiera -niech pan kości mi pościera, zęby też spiłuje, żeby jakieś ch.je się mnie nie czepiały potworem nie zwały. A ja pana wynagrodzę, funtem kłaków, co na drodze dziś rano znalazłem, gdy do pana lazłem, by się ze mną pan pobawił no i wygląd mój poprawił.
M_arianne Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 A żona w mimozę przez to się zmieniła, że mąż jej nie może zagrać harlekina.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Oj może on, może ale nie przed żoną. Z obcą stworzy duet i zapłaci słono.
M_arianne Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) I przez to nie może zrobić mądrej miny, bo gdyby tak zrobił, to byłby fałszywy. Edytowane 27 Lipca 2017 przez marianna_ja (wyświetl historię edycji)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Pod maska obłudy zrobi mądrą minę i oszuka żonę i tamtą dziewczynę.
M_arianne Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) To pójdzie do piekła, przyprawią mu rogi, na żywca będą przypiekać, i nie dadzą mu uciekać Edytowane 27 Lipca 2017 przez marianna_ja (wyświetl historię edycji)
Mariusz Urbaniak Opublikowano 18 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widać kości? Och litości Stara teraz się rozłości Widząc babę z wielkim mopem Ubrał szybko jej rajstopę Napad napad baba krzyczy Przy tym starca kijem ćwiczy Pomysł widac był nietegi Bo na łbie ma same pręgi.
Rekomendowane odpowiedzi