Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Znany szuler z Kołbaskowa rzekł - dziś nie gram bowiem głowa pęka mi od rana bo w nocy szampana piłem zamiast pić smirnowa.
M_arianne Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Ta noc była sylwestrowa i dlatego pił szampana, była też fajerwerkowa, i głowa go rozbolała.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Nie ma to jak biała mrożona wódeczka po niej jak niemowlę idę do łóżeczka. Główka do poduszki, zamknięte oczęta a rano po nocy nic się nie pamięta. Człowiek jest beztroski a że ma się kaca poprawia się klinem i do zdrowia wraca.
M_arianne Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Zmrużone oczęta i nic nie pamięta, może herbatniczka dla pana Henryczka?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Chcesz by mnie zemdliły te Twoje słodkości? Nie? To proszę podać mi coś z wódeczności.
Duilla Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Może samogonu, zamiast kupczej wódki w mocnych tych procentach potopimy smutki a na drugi dzionek z samiutkiego rana jak możni panowie wypijem szampana.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 15 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Samogonik owszem gdy dobrze zrobiony od czasu do czasu z przyzwoleniem żony. I szampana także z rana na trzeźwienie lecz i na to trzeba żonki przyzwolenie.
M_arianne Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Skoczyłam na ciacho, bo strasznie zgłodniałam gdy o limeryku tutaj rozmawiałam.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 16 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 I ja także, na przeciwko, na szaszłyczek i na piwko a wracając, na tatarka, na setuchnę i browarka.
M_arianne Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) U nas na kebaba moda; keba - wąsy, keba - broda, keba - piwo, keba - wino, keba - wieczór z keba - Iną. Edytowane 26 Lipca 2017 przez marianna_ja (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi