M_arianne Opublikowano 14 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 W telefonie stacjonarnym żyło licho, nawet kiedy w moich łączach było cicho; darmowe mi nie wpadały, a rachunki narastały, wyłączyłam więc telefon, prysło licho.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 To nie licho tylko pewnie tam siedziała sobie gnida ale cicho sza, ni mru mru bo za chwilę się to wyda.
M_arianne Opublikowano 14 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Jak by mogła, to do gardła ta zaraza by się wdarła, albo by mnie tam wchłonęła i do wnętrza by wniknęła.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Gnida to jak menda, zaraza przebrzydła pastwi się nad tymi co to tylko mydła używają rzadko bo tuż przed świętami i dlatego potem jest problem z gnidami.
M_arianne Opublikowano 14 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Teraz dobrze mieć komórkę i chyba już wszyscy mają, a jak nie to gadu- gadu ponoć sobie uprawiają.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Ze mną dużo nie pogadasz bo ja jestem chłop nieśmiały i nie lubię by mi baby na okrągło trajkotały.
Duilla Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Komóreczkę gdzieś w ogródku by tam sobie po cichutku ptak Kakadu robił gadu-gadu w chwilach smutku. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Za to w chwilach wesołości pewnie pieprzył by sprośności bowiem ara czy kakadu też potrafi dawać czadu.
M_arianne Opublikowano 15 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Ja telefon kiedyś właczę, bo to raczej tak czasowo, trochę tam odpocznie łącze, pójdą sprawy swoją drogą.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Lecz czy dojdą gdzie powinny, czy nie utkną gdzieś w pół drogi bo choć droga jest do nikąd ktoś postawił im wymogi.
M_arianne Opublikowano 17 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 A dlaczego by nie doszły, skoro wyszły, skoro poszły i dźwięczały, i brzęczały, i w napięciu pracowały?
Rekomendowane odpowiedzi