Pan poeta Opublikowano 14 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 pan poeta z nieszuflady jak go zwali bez przesady goście poeci między gwiazdkami strugając klejnoty literami "kobiecie pna tym nie dasz rady"
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Każdy instrument dobry gdy grajek może wydobyć go spośród jajek.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 To jest raczej niemożliwe, tego skłonu nie wykona ale może go wyręczyć choćby nawet jego żona.
Duilla Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Na fujarce czy na flecie da wykonać się to przecie, a gdy się postara zagra też gitara wszyscy o tym wiecie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Ja słyszałem jak dziewczynie grywał mistrz na mandolinie a jej zachwyt jak pył z kłosa niósł się hen aż pod niebiosa.
Duilla Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Też o dziewce tej słyszałem ale wiary nie dawałem bowiem mistrza nie poznałem, choć tak bardzo tego chciałem aby wstrząsły dreszcze ciałem
Henryk_Jakowiec Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Ten maestro często bywa gościem pań i im to grywa kiedy muza doń przypłynie na gitarze, mandolinie.
Rekomendowane odpowiedzi