Echnaton Opublikowano 5 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 życie publiczne i osobiste nagrywa, przycina, puszcza Drodzy widzowie oto fakty kto z kim na kawę! - Łoooo! - kto kogo zabił, okradł pobił... - Buuuuu! - ta zdjęła majtki! - Łoooo! - zamknęli premiera, biskupa, mordercę... - Buuuuuuu! - słuchacze widzowie czytelnicy prosicie o dożywocie faktów aktów przez poklask dla wolności - manipulacji a teraz ubogi prezes przejdzie z tacą i zbierze abonament za telewizor! Brawa, ogromne brawa! pan z czerwonym noskiem stoi na głowie i wygłasza przemówienie
kaja-maja28 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Według mnie to wiersz na stopie 13/15 latka jeśli mam rację,zapraszam na kolację Ty płacisz:) Pozdrawiam milutko
Echnaton Opublikowano 6 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie jedną mogę ci postawić, ale owszem co nieco zauważyłaś ;] my, publika jesteśmy jak dzieci, sterowane mediami pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi