M_arianne Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Od tego myślenia,to istna pokuta, ciekawe, co na to powiedział kot w butach i czy Shrek pamiętał, po szczególnej diecie, jakie to zabiegi stosował kobiecie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słyszałem o pewnym, dosyć tępym Shreku, co żonę mył w oślim (ponoć zdrowym)mleku. Myśl dziwna go naszła, gdy mu Fiona... zaszła... - że wydoił samca... w produktywnym wieku! I dlatego ja unikam wody, mydła i kąpieli żeby także mnie przypadkiem wydoić nie chcieli. Produktywny jeszcze jestem a zaś samcem od narodzin i gdy trzeba się udzielać to nie liczę żonie godzin. Nieraz proszę ją dyskretnie szepcząc w ucho jej - dziewczyno jeśli chcesz brać ze mną kąpiel lej do wanny tylko wino.
M_arianne Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Trzeba było tak od razu, to od razu bym wiedziała, że to w wannie zaszumiało i dyskusja się urwała.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zaszumiało od szampana i szemrało bąbelkami. Kąpiel była wystrzałowa strzelano korkami.
M_arianne Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Szampanki się wypieniły, żagielki się nadęły, i butelki rafandynki do Bałtyku popłynęły.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Tak to wszystko jest możliwe, bo w Bałtyku tyle śmieci to i flota butelkowa też na dno poleci.
M_arianne Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 a to skandal, a to strata, zrobić tam "sprzątanie świata"
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Tylko kup 100 metrów sznurka i wynajmij płetwonurka a z przedszkola namów dzieci by gdzieś wynosiły śmieci.
M_arianne Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 To mnie zbiło z pantałyku; nie oczyszczę więc Bałtyku.
Duilla Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Więc nie warto robić krzyku gdy chodzi o dno bałtyku.
M_arianne Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Chodzi o to, że ten sznurek dawno kupił pewien Jurek, a że ma ów człowiek klasę, później poszedł po kiełbasę. Ugotował pyszny żurek i zaprosił gości Jurek, goście jedli żurek, pili... a kucharza pochwalili.
Rekomendowane odpowiedzi