Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Pewien Chińczyk na Kaukazie kiedy był na większym gazie palił wtedy głupa, że go boli dupa bo go przelecieli w bazie.
Duilla Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Słychać było straszne wrzaski no bo zgwałcił go pies Husky oraz Owczarek Kaukazki.
Johny Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 rety horror makabreska przelecieli go na pieska no to ja już w takim razie przyrzekam nie być na gazie na Kaukazie oraz w Chinach raczej gustuje w dziewczynach psy pewnie bym źle wspominał
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chociaż byłem tam na stażu i też piłem dla kurażu żadnych wrzasków nie słyszałem bo stopery w uszach miałem
Duilla Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Czemu Heniu nie wspomniałeś kiedy z nimi balowałeś że kumple Chinczyka pomścili pieski w sosie przyrządzili czy się o tym wspomnieć bałeś.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Gdy przybyłem w tamte strony owszem Chińczyk był pomszczony lecz po pieskach ani śladu bo na drugie do obiadu a część nawet na zakąskę poszła by udawać gąskę.
Duilla Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Psiny więc nie skosztowałeś smakiem obejść się musiałeś mam z Mongolii przyjaciela który mięso jadł z camela jadał konie różnej rasy to w Mongolii są frykasy ale psiny nie próbował gdy dawali to się chował.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Po tym kiedy zjadł wielbłąda czy tak samo dziś wygląda czy jak wielbłąd okiem mryga i na plecach też garb dźwiga? Pewnie wciąż potrząsa grzywą i chce kopać po koninie lecz zapewniam, że niedługo i to także mu przeminie.
Duilla Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Tych objawów nie widziałem choć się długo przyglądałem nie ma garba i nie pluje też nie kopie i nie żuje.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Pewnie niczym kameleon swoją skórę zmienia i by nie być rozpoznanym nie wychodzi z cienia. Jednak coś w nim się zmieniło a te zmiany zaistniałe widać nawet gołym okiem, wiem bo przecież je widziałem.
Rekomendowane odpowiedzi