kaja-maja28 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Aniu,Anno,Anko Tak dobrze jest mi z Tobą Aniu,Anno,Anko Tyś jest ma fajną kochanką Boś Ty fajna jest dziołucha Boś Ty tylko moja jest... Aniu,Anno,Anko Tyś jest Tą o której śnię Literą M zowią Cię Patrzy na Ciebie wielu Przy boku każdy chce Cię mieć Nie jedliby,nie pili Tylko z Tobą się bawili Aniu,Anno,Anko Twych oczu blask Twych ust smak Daj poczuć mi dziś Ja dam Ci wszystko Czego tylko chcesz Wiesz,że pożądam Cię Aniu,Anno,Anko Tyś tylko moją kochanką jest Chodz pójdziemy na leżankę Chodz pójdziemy pod pierzynę Nie rób już takiej miny Tyś tylko moja jest. Oj Aniu,Anno,Anko chodz! No chodz już. ____________________- Jak to wyszło,proszę o komentarz
Pan poeta Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Pan poeta Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobra piosenka)):
zak stanisława Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 kto zaśpiewa? kto da melodię?
kaja-maja28 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 jest to taka sielanka,może być i piosenka ale jak to wyszło? Może ktoś da dokładny komentarz Pozdrawiam milutko
Pan poeta Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja specjalizuję się w muzyce rock, może coś nadam, co ty na to Kajeczko?
kaja-maja28 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Jak Ci wyjdzie Mój słowa,Twoja muzyka Daj cynk to posucham:) Ale jak to się widzi? Pozdrawiam milutko
zak stanisława Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 uwidim jak posłyszym, póki co może być.... chcociaż rymy niektóre są be ale w piosence ujdą....
kaja-maja28 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Stanisławo a jak myślisz,co zmienić? Sorry że tak bezpośrednio po imieniu Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi