Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Kurtyzana spod Żukowa choć nie młoda bo wiekowa nasienie miłości połyka w całości i dlatego wiecznie zdrowa.
Duilla Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Czy przyjemność jej to sprawia? Czy nie puszcza czasem pawia? Czy się nie zakrztusi? Cóż ją w tym tak kusi że się członkiem wciąz zabawia?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Chociaż też z nią figlowałem o szczegóły nie pytałem bo kiedy mnie zmogła to mówić nie mogła zresztą ja po chwili spałem.
Duilla Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Mówisz więc Panie Henryku ona sztuczek zna bez liku lecz czy je pamięta czy jest usmiechnięta mówiąc "mój kochany byku".
Henryk_Jakowiec Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Ona chciałaby żarliwie i do tego pieszczotliwie więc mówi: pajacu czyżbyś był na kacu, że posuwasz tak leniwie.
Duilla Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Kurtyzana jest już chora na emeryturę pora dość się na robiła zawsze była miła a szczególnie dla doktora.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Nic dobrego jej nie wróżę bowiem na emeryturze też nie będzie inna ale zawsze czynna. Kocha sport ten i podróże.
Duilla Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Ona ma już osiem dyszek wygląda jak bazyliszek cała pomarszczona zielona jak Fiona tak mi mówił wujek Zbyszek.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Choć krzyżyki swoje dźwiga to niejeden z nią dziadyga i na wiagrze nie poradzi bo mu zmięknie zanim wsadzi.
Rekomendowane odpowiedzi