M._Krzywak Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 straciłem związek jedna mineralna jak wierna szuka dojścia do ust straciłem okazje miałaś być jedna rozmieniłaś się na dwie tak trudno zmyślać że byłaś zresztą to chyba ostatnia szansa że ktokolwiek kiedyś był
Ewa_Kos Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 a mi się przeczytało jak wierna szuka bez "z" , bo ona wszędzie wierna i chyba dlatego:)) Pozdrawiam bardzo:)))
Jacek_Suchowicz Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Michale - znów rozmieniasz jedną na dwie. Wiem jeteś nowoczesny - ponoć tak ciekawiej. A Ty wymyśliłeś taki smutas:))) Pozdrawiam Jacek ps. czemu mineralna?
Marlett Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 miałaś być jedna rozmieniłaś się na dwie jedna to wiele ,a dwie ? radości.
M._Krzywak Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Joasiu - są aż dwa Jacku - na wesoło było z siuśkiem, teraz jest bez Ewo - i o to chodziło :) Marlett - a dwie to kłopot podobno ;) Dziękuje i pozdrawiam.
Piotr_Jasiński Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Aqua vita dobra na wszystko. :) Nie wiem czy dobrze ale w ostatniej strofie zamiast "że" wpisałbym "by". Troszkę optymiznu i nadziei tchnęło by do utworu. Pozdrawiam
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 "straciłem związek" - to takie oficjalne... ;) "wierna szuka" - git. A tekst wcale nie jest pesymistyczny - dobrze, że jest jeszcze co rozmieniać:) Pozdrawiam Michale, Jerofiejew byłby zadowolony.
Miłka Maj Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 chyba już późna pora albo mie sie amok udziela; czytamjedna mineralna jak wierna suka zatem do jutra;p aaaaa ten konieckiedyś był -> to ma się rozumieć członek, któregoś obciął wuszce;)
Rekomendowane odpowiedzi