(M)Klara Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 A może to był Anioł Taki smutny ktoś W białym płaszczu Kapelusz miał? A może się wydawało A może to był Anioł Taki smutny ktoś Kto pióra gubił? A może się wydawało A może to był Anioł Takie błękitne oczy miał Choć tak puste A może one smutne były? Choć może się mylę Choć może to sen A może to był dzień A może...
Jimmy_Jordan Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 puenta za słaba, w takim wypadku lud chce zaskoczenia, jajka z niespodzianką, wiesz... pozdrawiam Jimmy
(M)Klara Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Tak pozatym może być??
(M)Klara Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Anioł ma mieć dużą literę to ma swój cel i zgadzam się z tym,że końcówka jest słaba ...tylko ją mogę zmienić reszta zostaje.. Pozdrawiam..
(M)Klara Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 A to wybacz moja sprawa - i nie jest to najważniejsze chyba co nie?
(M)Klara Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Jest tak ,że wiersze znanych poetów nie podobają się mi a inni sie nimi zachwycają... to co dla innych jest arcydziełem dla mnie to zlepek zwykłych słów co "kupy sie nie trzymają"..tak samo z tym wierszykiem dla mnie jest Ok i opodoba się aa ludzie którzy mają wygórowane oczekiwania krytykuja jak tylko mogą:) tto zato jest moje zdanie !
(M)Klara Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 skoro taki zły to daczego podoba się ludziom ??i to tym którzy tez piszą
(M)Klara Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ok..Uniosłam się i to zbyt może masz rację
Rekomendowane odpowiedzi