Tomasz roman Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 W szarym kagańcu dnia ciemnego tylko wten kiedy żyję przybywa arka noego i płynę! Dostrzegam zarys spienionej fali szum wichrum jakby żeglarskiego nic więc nie potrzeba-wołam niczego! -aby już nie dawali! Żegluję z miłością-rozkwitła nad światem dla mej kochanje Lili-panny miłości i newet pirat-dręczący batem nie skrwawi tej czułości! Kiedy więc dopływamy-prawie szaleni pobożni duchem słyszymy-nagle przed uchem -iż jesteśmy zniewoleni! Kręte istoty nas gnają wprzed swojego władcę na -już prawdziwym obroży kagańcu -tracę mowę w letargu! Srogie bicze-czekają nad umysłem kędy tylko je znależć można wzrokie-wzdrgnę pomysłem czy ucieczka możliwa? Jeno jeden sposób tylko-prawy przełamać kręgi wpdłóg odejść od sprawy zbiec w górski próg!
allena Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co to jest "wpdłóg"?
Tomasz_Biela Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 PROSZE STĄD SPIERDALAĆ A DOKŁADNIEJ Z TAKĄ ILOŚCIĄ TEGO CO PAN PREZENTUJESZ PROSTACKO JAK PRZYSTAŁO NA BUNTOWNIKA TEGO JEBANEGO ŚWIATA
Rekomendowane odpowiedzi