Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Niesamowity wiersz, daje mocno do myślenia..     Mimo obecności lekarza, kobieta przez swoją dysfunkcje jest zmuszona do rodzenia w całkowitej samotności zdana na własną rękę..
    • @wiedźma   bo wiersz jest świetny!!! to się w niego z apetytem zanurzyłem:)   dziękuję:)
    • @Jacek_Suchowicz... o uśmiercaniu nie ma mowy.. za dużo.. śmierci - odejść było w ostatnim czasie... miałam niezły mętlik z tym wszystkim... Dziękuję Ci mimo wszystko.. za te dwie strofki...

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

... mam na to ogromną nadzieję.. i nie tyle światu, co samej sobie i najbliższym, którzy są.... :)   @andrew... życie jest cudem.. i.. podobno... urodzić zdrowe dziecko, także graniczy z cudem. Dziękuję za wejście.   Jacek, Andrzej.. ślę Wam serdeczne pozdrowienie... :)
    • @Berenika97   tu nie chodzi o błąd demiurga tylko o jego odwrocenie bo puenta jednak się pojawia tyle że w ciele a nie w sensie   światło które twardnieje to moment w którym abstrakcja zostaje zmuszona do materi i właśnie tam rodzi się zgoda najcichsze   jest to że reklamacja znika nie dlatego że została rozpatrzona tylko dlatego że przestaje być potrzebna.   ten wiersz to poetycka głęboka studnia.   zaglądam do niej ciekawie:)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

... co.. znaczy jw. ? a to.. że zacytowałam, czyli jw. wyłuskane z całości, to tyle.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...