adam sosna Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Marlett opowiadałem o facecie, który mało "ze śmiechu nie umarł" stojąc przed plutonem egzekucyjnym? :)
adam sosna Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 dzie wuszka śmiech to zdrowie - tego nam wszystkim trzeba większość z powiedzeń i przysłów z baroku stąd te "wrrrrrri" dalej ich nie czaję
adam sosna Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Jacek Suchowicz indyk? jak słowik zaśpiewa zwiedzając pobliskie drzewa :):):)
Judyt Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 "więc się na nie zgadzam" -wyrzuciłam z trzeciej, ale zgadzam się, pozdr.ciepło
adam sosna Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Judyt nie + nie = tak tak mnie uczyli :) nie wyrzucaj czego nie ma :) "więc się na nie nie zgadzam" jest i było "więc się na nie zgadzam" -wyrzuciłam z trzeciej, nie idę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Judyt Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a nie prościej byłoby napisać: zgadzam się>? bądź wola Twoja:) pozdr.
Marlett Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak! Są sytuacje kiedy śmiech ratuje życie. Jest również reakcją obronną przed bólem.
Piotr_Jasiński Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skorzytam z komentu ale rzeczywiście tekst jest dobry. Może troszkę pisenkowo brzmi ale przekaz niesie w sobie i należy się nad nim zastanowić. Bardzo dobry - choć jak dla mnie smutny. Pozdrawiam
adam sosna Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Piotr Jasiński zastanawiałem się nad "braterstwem" słowa i muzyki w wierszu - nie znam się na muzyce ale ją lubię i sądzę, że słowa od muzyki oddzielić nie sposób - tylko z muzyką słowo może być poezją jaka muzyka? jakie słowa? inna rzecz :)
Rekomendowane odpowiedzi