Tomasz_Biela Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 /adrenalinodren/ coraz wyżej aż do granic żalu podmiot szlabanu ktorym może być załóżmy rowność zdławiona między celnikiem przypomina o oddaniu się w ręce wyzysków wpadam jak grawitacja w moje ciało coraz niżej na wspak do ukłonu przemycam wymiot dumy
Marlett Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Tomku! coraz wyżej aż do granic żalu Wzruszyłeś mnie. Maksimum i minimum - to jest właśnie ''to''. Pozdrawiam i radości życzę.
Judyt Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 zaskakująca puenta, choć nie rozumiem dlaczego aż do żalu, a zastanowiłabym się nad tytułem jeszcze, pozdr.
zak stanisława Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 pierdolić celników przemycać ekstremum * na pewno adernalina wzrośnie, wystarczy sobie ulżyć, a spadniemy na cztery łapy? szlabany horyzontów gdzie przebrane za celników siły grawitacji przypominają o oddaniu się w ręce przyziemnych * niezła metafora! serdeczności Tomku!
Miłka Maj Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 pierdolić celników przemycać ekstremum ba! tylko gdzie ci odważni, hm?
Rekomendowane odpowiedzi