cały twój Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 drzwi zamknięte kamienica rozebrana pan nie pukał – zapukała pani sama a później na barykadzie woli zrozumiane dwuznaczności od tej pory woli pościć niż w pościeli się rozgościć bo ja nie chcę takiej pani co mi się kojarzy z seksem wolę taką co pod spódniczką schowana ucieka gdy ja chcę jeszcze jeśli mówi o fizyczności sama to znaczy że choć sprawdzona w boju jest niekochana niedopieszczona i niedocałowana a taka nie interesuje pana bo już być nie musi uświadamiana i pewnie by chciała być wciąż rozrywana choćby to miała być rozrywka tylko intelektualna
zak stanisława Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 czy ty przypadkiem nie rozmawiałeś z panemwkratkę?....
cały twój Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ech z kim to ja nie rozmawiałem!... pozdro stasinko!
możesz przytulić ale bądź Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 może tak bym chciał pisać, ale nie wiem. jeszcze się zastanawiam w którym kierunku zdążyć. to mnie się podoba. no to pozdra
cały twój Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 nie miało się podobać! ale jeśli miałbym być inspiracją to cieszy! pozdra ;)
Rekomendowane odpowiedzi