memento adsum Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 niechciane bachory idą zawsze do nieba estetycznie otrute został żal w grobie a Ono mogło otworzyć oczy bezbronnie stawać na paluszkach i wybaczyć jak tandetny prezent jutrzejszy wyrzut zmarnowane życie ale nie ma już kogo kochać jej przestraszone ego
zak stanisława Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 o ile pamiętam , to nie pierwszy wiersz o tym, gnębi cię ten temat
Marlett Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 tak ,trudny temat pozdrawiam.
bajka-bajka Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 czasami wybór leży po jednej stornie.....smutne....
memento adsum Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 hmm, temat mnie gnębi, bo kolejny raz ktoś marnuje sobie życie z powodu własnego egoizmu i nie umiem milczeć kiedy obok mnie zabija się bezbronne maleństwa! wybór po jednej stronie? o nie, wybór zawsze się ma, a życie jest sztuką wyboru, tylko trzeba go dokonywać przez pryzmat odpowiedzialności! ale dziękuję za wgląd:) ######## ale tak do spraw technicznych: jak ja mam to zrobić, żeby zaznaczyć słowa, jakie tworzą pierwsze litery wersów? bo rozpoczynanie wersów dużą literą i pogrubianie to jakoś dziko mi wygląda... a może zostawić tak jak jest i liczyć na to, że ktoś zauważy przypadkiem? hmm... pomóżcie proszę:)
Judyt Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 pogrubienie może rzeczywiście jest trche dzikie, ale widzisz u mnie chyba jest niezbędne, okrutne,ale prawdziwe pozdrawiam ciepło
memento adsum Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 być może, ale pokombinuję coś jeszcze może innego:) dzięki za odwiedzinki:)pozdrawiam:)
zak stanisława Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 wszystko dobrze, tylko ten ,koralik smiechu, za grubo szyty pozdr.ES
memento adsum Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 a teraz? pozdrawiam:)
Judyt Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 jak dla mnie koralik mógł zostać, był dziecieńcym marzenieniem, może faktycznie zbyt dużym, ale całkowite pozbycie się go(...) pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi