Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Latam czasami na paralotni, ale, raczej, doznaję lęku wysokości, im niżej, tym przyjemniej. Ale to moje ziemskie ego. W wierszu chyba przesadziłeś z fantazją, ale to wiersz. Pozdrawiam, Stefan.
adam sosna Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Kiedyś, gdy byłem zdrów obserwowałem lotniarzy - startowali z południowych stoków Skrzycznego. Jeden wylądował na czereśni(drzewo sąsiada). Powiedział - kiedy go zdjęliśmy z drzewa - brakło mi fantazji by dolecieć do łąki. Może fantazja jest niezbędna jak oddychanie? Może jest czymś co pomaga? Gdyby nie wcześniejsze fantazje wielu ludzi, pewnie siedzielibyśmy do dzisiaj na drzewach w obawie przed dzikimi stworzeniami. pozdrawiam fantastycznie!
Marlett Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z pewnością -czyli bez
adam sosna Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Marlett pewność? nawet 2+2=4 można podobno podważyć pewności nie ma wg mnie czy ja mogę rozgrzeszać? - nie mogę wybaczać
Judyt Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 oczywiście tak pozdrawiam ciepło
adam sosna Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Judyt wybaczam rozgrzeszyć nie mogę :):):)
Marlett Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasem
Judyt Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 a cio ja źro-biłam o cym nie wiem?;) pozdrawiam ciepło
adam sosna Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Judyt zainteresowani dowiadują się na końcu
Judyt Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 a więc..już koniec:..............( proszę wpisać:))
adam sosna Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. koniec filmu w nieznośnej wyobraźni na jakiś czas zapanuje spokój za jakiś czas obudzi się fantazja podsycona pamięcią - we śnie powstaną obrazy domagające się uwolnienia od wyobraźni, krzyczące o swobodę... c.d.n.
Judyt Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. koniec filmu w nieznośnej wyobraźni na jakiś czas zapanuje spokój za jakiś czas obudzi się fantazja podsycona pamięcią - we śnie powstaną obrazy domagające się uwolnienia od wyobraźni, krzyczące o swobodę... c.d.n. hm, ale gdzie tam spokój? jeśli w nieznośnej wyobraźni nie znam powodów o rozgrzeszenie, c. d. n?
adam sosna Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 może prześpię do jutra z wyobraźnią c.d.n.
Judyt Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 z wyobraźnią, pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi