bajka-bajka Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 kiedy wystarczy byś wziął oddech przy mnie tuląc w dłoniach to co jeszcze istotne w kroplach parnego nieba zapieścił i dał się zapomnieć raz jeszcze po cóż tyle słów kiedy dobrze wiemy że nie tylko kota można zagłaskać
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 kiedy wystarczy byś wziął oddech przy mnie tuląc w dłoniach to co jeszcze istotne no i wtedy tak wystarczy byś wziął oddech tuląc w dłoniach to co jeszcze istotne poza tym dalsza cześć bez poprawek subtelność przemawia wyważona subtelność wieczności.
bajka-bajka Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 dziękuję Tomasz........ale pozostanę przy swoim, jakoś mi lepiej myśli oddaje......pozdrawiam ;)
Anna Siedem Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 I w niemówieniu tyle słów między nami... Napisałam kiedyś te słowa dla kogoś, leżą w szufladzie, a on nic o tym nie wie...Pozdrawiam
bajka-bajka Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 czesto piszemy do szuflady, ale to dobry sposob na uwolnienie mysli....pozdrawiam ;)
Pancolek Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Dwie pierwsze strofy na plus i ostatnia na minus :) Generalnie sprawnie napisany wierszyk, ale dreszczy nie miałem. Pozdrawiam
bajka-bajka Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihihi....bo to tak specjalnie....bezdreszczowo ;)))...pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mi wyjątowo do gustu przypadło. Ale całość też dobra. Pozdrawiam
bajka-bajka Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 dziekuje Piotrze.....mnie tez ten kawalek sie naj.....pozdrawiam ;)
Ewa_Kos Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Całość i tylko całość jak dla mnie na plus - "zakończenie kotem" super i do myślenia daje:)))) Pozdrawiam ciepło:)) EK
bajka-bajka Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 dziękuję Ewuś, jestem ciekawa ilu czyletników ma to samo na myśli, co ja...hehe.-...buziam ;)
zak stanisława Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na pewno ja i ewa... i jeszcze więcej... bajeczko, babeczek...ma na myśli to co ty,my, he he buziczki/ ES
Pancolek Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Hehe... ach ta 3 strofa :) Chyba faktycznie muszę sobie zrobić lewatywę gustu :) Pozdrawiam
bajka-bajka Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 dzieki za docenionko....pozdrawiam ;)
bajka-bajka Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na pewno ja i ewa... i jeszcze więcej... bajeczko, babeczek...ma na myśli to co ty,my, he he buziczki/ ES babki zawsze trzymaja sie razem hihihi.....buziam ;)
Rekomendowane odpowiedzi