Piotr_Jasiński Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 jeden krótki rzut okiem na wschód wystarcza by wraz ze świtem wyruszyć w dziki labirynt kamieniołomów opanowanych przez potwory powstające tylko w mojej wyobraźni gaszę płomienie i stawiam tamy odgradzając się murem obojętności od uderzeń kilofów i łoskotu łopat wybijających jednostajny rytm ogłupiający nawet najtęższe umysły czekam niecierpliwie gongu obwieszczającego godzinę powrotu przez te same korytarze zdając się na łaskę i niełaskę opatrzności pozwalającej ominąć spasione brzuchy bestii czyhających za każdym rogiem by wreszcie w tajemnicy oddać się szaleńczemu wyścigowi w nicnierobieniu pozwalającemu ze złudną nadzieją prześlizgnąć się pomiędzy dniem a nocą z nadzieją na kolejną eksplozję supernowej zdmuchującej z kory nagromadzone myśli
zak stanisława Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 jeden krótki rzut okiem na wchód wystarcza mi ( czy wschód?) by wraz ze świtem wyruszyć w dziki labirynt kamieniołomów opanowanych przez potwory powstające tylko w mojej wyobraźni dobry - wg mnie- każdy chyba z nas ma takie kamieniołomy i potwory, ważne by się nie poddawać... pozdrawiam cieplo ES
Piotr_Jasiński Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Oczywiście że wschód Dzięki Stanisławo Pozdrawiam również
adam sosna Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 szanowny Autorze! "by wreszcie w tajemnicy oddać się szaleńczemu wyścigowi w nicnierobieniu" proszę umieścić mnie na liście startowej i żadnych tajemnic!!!!! :)
Niewierny Tomasz Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierwszą tak bym widział, w każdym bądź razie bez "mi" na końcu wersu, bo źle brzmi. Może zajrzę jeszcze, to coś więcej napiszę. Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adamie, dla ciebie oficjalnie "pool position".
Piotr_Jasiński Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierwszą tak bym widział, w każdym bądź razie bez "mi" na końcu wersu, bo źle brzmi. Może zajrzę jeszcze, to coś więcej napiszę. Pozdrawiam Faktycznie bez "mi" lepiej. A nad resztą pomyślę. Dzięki za wizytę i również pozdrawiam
Marlett Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Hej Piotr! nazbierało się tego wiele. Myślę ,że każdy znajdzie coś dla siebie. Ja szczególnie biorę to; prześlizgnąć się pomiędzy dniem a nocą z nadzieją na kolejną eksplozję supernowej zdmuchującej z kory nagromadzone myśli PozdrawiaM
IN Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 ciekawie oddałeś ten "dzień z życia..." podoba mi się :)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Marlett bierz co dusza zapragnie. A swoją drogą tek fragment i mi najbardziej leży. IN boję się tylko czy nie za dużo patosu jak na szary dzień. Pozdrawiam Was serdecznie
Judyt Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 o kurcze..jaki długi, wrócę, zostawię na śniadanie pozdrawiam ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Judyt wracaj ile chcesz. Wystarczy na śniadanie i kolecję ;) Pozdrawiam również
Reni Her Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 zapisuję się na listę w nicnierobieniu i to takim po ciszu...He he Pozdrawiam gorąco ;)
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Reni nie ma sprawy. U mnie każdy ma "pool position". Choć później też jest fajnie :) Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 "zdmuchującej z kory nagromadzone myśli" zostało w mojej korze mózgowej, dużo fantastyki dostrzegam, nie moja bajka;) lecz powracam póki mogę, pozdrawiam ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Być może podejście do tematu nieco fantastyką zalatuje jednak tekst o badzo przyziemnych czynnościach. Niemniej dziękuję i pozdrawiam również
Judyt Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 tak:), ale te potwory, labirynty do mnie mało przemawiają, ale trzymaj się swojego, pozdrawiam ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Spójrz na komentarz IN Oddaje całą istotę utworu :)
Marlett Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 jeden krótki rzut okiem na wschód wystarcza by wraz ze świtem wyruszyć w dziki labirynt kamieniołomów opanowanych przez potwory powstające tylko w mojej wyobraźni - wierz mi ta wyspa jest:) pozdrawiam.
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wierzę. Też taką mam.
Rekomendowane odpowiedzi