Duilla Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Pytała myszka raz kotka - czy nęci Cię moja cnotka? Tyś dla mnie jest najpiękniejszy choć mógłbyś być troszkę mniejszy podejdź no tutaj do płotka. Kotek jej odrzekł skwapliwie - wcale się Tobie nie dziwię me oczy , ogon, fryzura mam wygląd ostrego kocura i ja do Ciebie coś żywię.
Beenie M Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Kocurek może i ładny, miękki w dotyku, powabny. Chcesz myszko przeżyć, lepiej nie wierzyć, przy kocie żywot twój marny.
sold Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 "przy kocie żywot twój marny." Żywot twój mała myszko marny pomyślał kot siedząc na płocie, Scenariusz zabawy tu czarny... Ha! A o czymże myślisz kocie?... Siedząc wygodnie na żerdzi kot patrzył jak w górze ptak Ten to ma dobrze odparł kot ja przy jednej dziurce myszkuję... O czym myślał tutaj kot, nie wiem. Jakichś dziwnych myśli splot, pewnie o niebie.
Duilla Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Kotek tak pomyślał sobie mojej myszce dobrze zrobię chociaż myszka chuda klucha to zatańczy taniec brzucha bowiem bóle ma w wątrobie. A gdy słońce wstanie rano wezmę myszkę zakachaną i pokroję ją w plasterki będę miał z niej obiad wielki myszka dolę ma przes...ą.
Rekomendowane odpowiedzi