adam sosna Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 zabijanie tłumaczone racjonalnie odwołanie piątego i doń zbliżonych cześć rozumowi? erudycja ogrzewana uczuciami nie zasłania czujących przed cierpieniami błyskotki z myśli? silna chęć wywyższenia nad „szarych ludzi” strudzeni mową o równości zasnęli bójcie się rana! Adam Sosna (2007.01.03)
IN Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 cytat z Niewiernego Tomasza: " Nie rozumiem za wiele, ale sprawia wrażenie mądrego wiersza;)" to nie żart... żywcem wyjęte z komentu ;) zabijanie tłumaczone racjonalnie nie ochrania człowieka przed cierpieniami - tyle jestem w stanie ogarnąć jako szara blondynka ;)... To do mnie atakuje ;)
adam sosna Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 czytałem namotałem? (kolor i długość włosów nie mają nic do rzeczy)
IN Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tego nie powiedziałam... - raczej to, że jak dla mnie - albo do rymu... albo w dwóch zdaniach... inaczej się impregnuję...;) ale ja - to nie wszyscy :)))
adam sosna Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 no bo "co kto lubi" a mnie poezja i proza zawsze będą się mieszać i w prozie coś "zrymuję" w wierszu "zaprozuję" taki mój los
Ewa_Kos Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 "silna chęć wywyższenia..." kazdy to ma, tylko nie wszyscy stracili nadzieję.Ciekawe refleksje Cię nawiedzają:)))) Pozdrawiam serdecznie:)))
adam sosna Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Ewa Kos czytam co pisze Ewa Kos :):):)
adam sosna Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 się cieszę jak ktoś coś dla siebie znajdzie jak pomoże to pisanie nasze może służy i innym? jak myślisz?
adam sosna Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 swoje pierwsze czytam rzadko jak już zaczynam - poprawiam, zmieniam... klasyczny przykład to "Poemat" w "Mój las" też będę zmieniał czasami jedno słowo czasami więcej kolejność różnie
adam sosna Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 a jak lściasty będzie? uważaj o lesie to zanudzić mogę!
zak stanisława Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sosno, chyba większosc ludzi tak ma, zaliczam się do nich...ale to raczej niepewność siebie... pierwszą zwrotkę tu też bym zmieniła, reszta do pozostania, dobra>pozdrawiam ciepło ES
adam sosna Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 zak stanisława nie nazwałbym tego niepewnością raczej: rzetelnością, dbałością o czytelnika, pragnieniem "bycia czytanym" i akceptowanym tak mi się zdaje rok temu po tym co napisałaś oburzyłbym się "ja taki mądry - co tam może być źle?" dzisiaj zastanawiam się - co zrobiłem nie tak :)
adam sosna Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Marlett las suchy czy podmokły?
adam sosna Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 ulga - znaczy sosny górą?
adam sosna Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 podobno istnieje kilkaset odmian
adam sosna Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 może tak pierwszą: zabijanie tłumaczone racjonalnie odwołanie piątego i zbliżonych cześć rozumowi?
adam sosna Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 a utrata rytmu ? muszę coś pokombinować w Twoim kierunku podoba mi się
adam sosna Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Marlett zapomniałaś o: sosna złośnica sosna wrzeszcząca sosna nieżywa... bez piwa
adam sosna Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 jak zwykle dzięki Tobie kombinuję dalej
Rekomendowane odpowiedzi