Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Do potęgi n

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

chyba każdy wie że n to potega
skoro wcześniej jest
więc starczy samo n
po co akcentować.

a kolejność to inną drogą
słowa to nie liczby... przynajmniej inaczej wygladają w zapisie
nie biorąc pod uwagę zapisu słownego liczb :)
wieczności.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Łukasz Jasiński Świetna piosenka, ale nie wiem czy bym podołała 
    • Zapadły między nami głęboko chwile różne pośród mocy zdarzeń jasne, ciemne, spokojne i wytrącone dobre, neutralne i złe tyle samo zgody co poróżnień tyle samo spełnień co niespełnienia tylko życia aż upływały w podobny krój   Pewnego dnia napadło nas jednak reflekto osobno bezzwiązkowe nastał czas urastających poróżnień odważyliśmy się siebie w pełni podważać ja ją, ona mnie, my nas, a wtedy nadszedł niechybny czas ewakuacji manatki trzeba czasem szybko pakować   Liczyliśmy się już tylko z granicami i chcieliśmy jednego – żeby były otwarte wianie nie jest, oj nie jest, wcale takie łatwe zwianie na dobre bywa z najtrudniejszych.   Warszawa – Stegny, 27.01.2025r.  
    • @Jacek_Suchowicz Nie wiadomo, czy jest nieskończony, jednakże coraz szybsze przesunięcie galaktyk ku czerwieni świadczy o ciągłej i przyspieszającej ekspansji. Przestrzeń rozszerza się tak szybko, że światło, wyemitwane przez ogromną ilość obiektów, nigdy do nas nie dobrze, pozostawiając wspomniane obiekty poza granicami widzialnego wszechświata. Co więcej, postępująca ekspansja spowoduje, że galaktyki widoczne teraz, również widoczne być przestaną.    Zamiast toczyć bezsensowne wojny, należy zająć się badaniem kosmosu. Odkrycia tylko czekają, by po nie sięgnąć. 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ja też.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Tak właśnie było. Takie ciepłe dni to jest taka pułapka dla natury.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...