Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Witaj - podoba się ma moc -                                                    Pzdr.
    • A tam za moją granicą spokojnie, wygodnie mieszkam to tam oswajam potwory i tam natrętny strach pierzcha. W cichości serca, z pokorą układam się wciąż na nowo wygaszam burze, pożary łagodne przyjmuję słowo. Flirtuję z pogodą duszy ta przetrwa gdy wszystko minie przyjmuję bożą opatrzność przestaję myśleć o winie. I tam za moją granicą jest ogród anielskich poruszeń nie znajdziesz tam lęków, obawy tam kwiaty kwitną od wzruszeń. Tam nigdy nie pytam "dlaczego" lecz łzami podlewam nadzieję i sama graniczę już z cudem bo z życia własnego się śmieję.
    • @Charismafilos @Charismafilos moja Anna to śmiga jak "szczała" po tych epokach  Kto Ją tam wie gdzie tym razem zawędrowała

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@violetta Viola Ty mi już nic dziewczyno o jedzeniu nie mów jestem dziś normalnie po kokardę obrzarta @Waldemar_Talar_Talar bardzo dziękuję miło że Ci się podoba Odwzajemniam uśmiech
    • Witaj - piękny wiersz - czysta poezja -                                                                           Pzdr.wieczorowo.
    • Witaj -  patrz jak skóra spękana od ciepła wzbudza w dzieciach troszeczkę nadziei -  pięknie to brzmi - cały wiersz na tak -                                                                      Pzdr.uśmiechem.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...