Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Wiechu J. K. 3 786
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
@piąteprzezdziesiąte Dokładanie! Trzeba przyznać, że natura jest najlepszym, a może i jedynym wzorcem dla wszelkich możliwości i być może tylko ludzka wyobraźnia jest konkurencją w stwarzaniu zaskakujących obrazów.
Dziękuję i również pozdrawiam. :)
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Wiechu J. K. · Opublikowano
@UtratabezStraty Powiem tak, tytuł jest już sam w sobie odpowiedzią, lecz "więzienny drewniak" porusza wyobraźnię i myślę, że jest to poniekąd dalsza część "Przygody z moją idealną żoną". :) -
Przez Christine · Opublikowano
@Migrena Ten wiersz jest naprawdę wyjątkowy - intymny, zmysłowy, napisany językiem, który działa bardziej na ciało niż na umysł. Miłość u Ciebie to stan ciała - coś pod skórą, w oddechu, w ciepłe pod powieką. To wiersz, który nie opisuje tęsknoty, tylko ją wywołuje. Fenomenalne. -
Przez Jacek_Suchowicz · Opublikowano
Droga Alu Ciebie to nawet trzeba gonić za wolne wiersze, bo Ty masz warunki, Ty umiesz i potrafisz. (bez litości za uszy do góry) Rym i rytm w Twojej dłoni to jak batuta w ręku von Karajana. A u mnie jak zwykle wprawki. Nie mam obecnie weny ani nastroju do pisania. Przytłacza mnie świat wokół. -
Przez Wiechu J. K. · Opublikowano
@piąteprzezdziesiąte Dokładanie! Trzeba przyznać, że natura jest najlepszym, a może i jedynym wzorcem dla wszelkich możliwości i być może tylko ludzka wyobraźnia jest konkurencją w stwarzaniu zaskakujących obrazów. Dziękuję i również pozdrawiam. :) -
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
@Jacek_SuchowiczA to cały Ty Jacku! Ja się "poskarżę" przy okazji jak mnie gonisz za wolne wiersze. Może mi ktoś chusteczkę przyniesie :) (Jacku, Ty wiesz, to z sympatii do Ciebie, bo ileż to razy ciągnąłeś mnie za uszy i dobrze! )
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne