Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Tectosmith 2 895
Lubię tutaj to, że unikasz eufemizmów.Że nie próbujesz rozjaśniać śmierci sztucznym światłem. ‘Północ’ działa tu mocniej niż milion pocieszeń. Bo prawdziwa śmierć nie jest snem, ale bezruchem. To jest wiersz, który nie przykrywa prawdy metaforą.
Pozdrawiam serdecznie.0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Wiesław J.K. · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
@Annna2 Pozostawię to innym do osądzenia, czy Cię czymkolwiek obraziłem. Pozdrawiam serdecznie! :) -
Przez Marek.zak1 · Opublikowano
@Berenika97 One są od siebie niezależne, wiec mając pecha można mieć słabą okładkę i podobną treść, więc może lepiej zacząć od fajnej okładki:). Dzięki za wpadnięcie. -
Przez Wiesław J.K. · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
@Annna2 Jestem tam, gdzie po prostu mam ochotę być i zapewniam, że obrażanie innych nie wchodzi w rachubę, zwłaszcza na tak dystyngowanym forum jakim jest poezja.org. Annno nie wprowadzajmy tutaj atmosfery niechęci. -
Przez Annna2 · Opublikowano
@Wiesław J.K. ach jak pięknie odwraca się kota ogonem- biedne te koty. Proszę bardzo- vice wersa- proszę bardzo znaleźć sobie interlokutorów takich jakich się chce. Tymczasem Pan jesteś pod moim wierszem- i próbujesz mnie obrażać. Nikt nie kazał tu wchodzić i zbaczać z tematu, a jak zabrakło argumentu- zamknąć temat Subcio. @Tectosmith nic ponadto, to co napisałam Nie ma obowiązku komentowania każdego, więc nie szukam publiki na siłę proszę Pana. Napisałam wiersz- jak na razie Pan jest na mojej stronie. To wszystko- miłego dnia.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne