Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

http://www.youtube.com/watch?v=aUjcPftTcj8&mode=related&search=

ale trza mieć mocne nerwy aby to dooglądać do końca
nerwy w nienaruszonym stanie... :)
ale tych upadających to mi szkoda :/
:)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Jacek_Suchowicz nie oglądałem ale z opisu czytam, że to mocny film. Widzę, że będzie na TBN 16 sierpnia. Dziękuję.
    • bo życie jest krzyżem i pod górkę drogą co uczy pokory i mądrość zaszczepia by gdy idziesz dalej mógł rzec całym sobą: "Panie wiem, że kochasz każdego człowieka" :)))
    • dzieciństwo - za nami idzie przez cale życie   dotyka zmorą tych sztucznych westchnień i nie przemyka a burzy związki  potrafi zniszczyć to co obecne   a mało tego wpływa na dzieci na duszy skazę ryje głęboką dwa pokolenia cierpią za grzechy czasami pytam na co i po co   pozdrawiam  
    • z dedykacją   gdy to co leży ci na sercu to moja ręka   uczciwie dociśnij (od serca) (do serca) niech boli   poczujesz w nerwach jeszcze błądzących we włóknach czuciowych że jestem   poczujesz mnie we włóknach przy współ czulnych
    • Przez drogę bez lotnych piór gnał kuropatewek sznur, a może to przepiórki – sierpniowe porcjunkulki. Słowo na dziś powtórzę: pragnij tego, co w górze; a wśród chmurek bielutkich takiż półksiężyc utkwił.   Ośmiowersowe lüshi, chiński klasyk, zawsze rymowany, 5 lub 7 sylab (czterowiersz w tym stylu to jueju).  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...