Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Starzec Dziękuję. Kto wie... Może.
    • @Jacek_Suchowicz Dlaczego... Łatwiej zrozumieć , gdy pytamy ...   Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 
    • @Nata_Kruk ... myśli  przysiadły obok  uśmiechają się   może ... może zakwitną  ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 
    • @A.Between dziękuję się za podzieleniem się swoim doświadczeniem:)   Pozdrawiam  @Nata_Kruk Bez pokory nic się nie nauczy człek ;) Pozdrawiam  @wiedźma dziękuję  Taki feedback jest dla mnie b. cenny   Pozdrawiam  @Myszolak Super!  Gdybyś chciał się podzielić swoimi przemyśleniami na ten temat, to zapraszam;)   Pozdrawiam serdecznie  @violetta i tak powinno być;)   Dziękuję 
    • @Charismafilos »chłopie! szacun - ja w swej ograniczonej głowie zupełnie nic nie rozumiem. Ale ufam, że skoro zadałeś sobie tyle wysiłku - to na pewno jest za tym jakaś słuszna potrzeba!«   Nic, co ludzkie, nie jest obce. A jednak jest obce, jak ktoś pisze — ,,nikt nie pisze takich wierszy jak Adam Mickiewicz'' -:) (tylko struktura, kadencje wersowe, średniówka i architektura). No to ktoś, w takim razie, pomylił się; Co do ograniczonej głowy — OGRANICZONEJ —  wypada dodać znajomość, nie tylko pod kątem czytania. Mimo że przemija to z powolnym wiatrem, jednak utrwaloną wiedzą nadal szumi.   Pozdrowienia. Dziękuję.   @bazyl_prost « powstanie istne » Sam jestem ciekaw. Pozdrowienia i dziękuję
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...