Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On a rano tana raju baza oky rwe laga warkot a ma syn nara małpa gnat nosal igła psota e jadu a osa atak lawy łzy łap o tan gwar bok traw a kar wróg o łzy da wyspa na tango a laga laba tu pak a krab wal u kły raza a ława sama dar o ja jako sopel i a zarywa a nara jubel o da grad a w las i kubeł zona kra a góra z sama a tam e rwał acan a raz i go raz i lawa hart o kęs o trah a puła elo e rogaty ptak pac na capa a sok a zaraza a tabu góra łuka a syt łosie rwały bok i nogi ukoso kuc a łapaj a co koca dala gala i wabi kara z sak o kaman mat a kata masa pała a gaja a ba lot lasa runa ogon w łeb a i da bo lej a rany dur baran o byk o sapał awa sam silny srogi sus w koksa za raka salwa i na łza raz a rów wróg o to cała psa łów góra o ino gnało co ała grot a to jo kły w kuł z impet suma trop aport a mu step mi z łuk wył kojot a tor gała o co łan goni o a róg wół a spał a co to gór w wór a za raz łania w las a kara za skok w sus i gor syn lis masa wała pas oky bon a rab rudy na raje lob a diabeł w nogo a nura salto laba a jaga a łap a sam a tak a tam na mak oka szarak i bawi a laga ladaco koca ja pa łac ukos oku i goni kobyła wre i sołtysa a kuł a rógu bata a za raz a kosa a pacan cap kat pyta gore ole a łup a hart o sęk o trah a wal i za rogi za ran a cała wre mata a masz a róg a arkan o złe buki salwa dar gad ole buja rana a wyraz ile posoka jaj o rad a masa wała a zarył kula w bark a kaput a bal a gala o gna tan a psy wady zło gór w raka wartko braw gnat opały zły walka ta a osa u daje a to spał gil as on tan gap łam a ranny sam a to kra waga lew ryk o aza buja rana tona rano.