Tomasz_Biela Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 niech kamień rozmyje siebie pierwszy raz na żywo pośród dwóch podobnych niepodobieństw iskry z palców zlizywać jak najsłodszy miód nie będzie bolało ani piekło nie będzie w piekle fatamorgany pokruszą się rzucane świadomym pod nogi jak meteoryty nowego świata niedoczekanie ożywia w nas śmiertelną ciekawość
Marlett Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 ''iskry z palców zlizywać jak najsłodszy miód nie będzie bolało ani piekło nie będzie w piekle'' ta strofa dla mnie palce lizać,zmieniłabym ostatni wyraz,ale to moja wizja..; iskry z palców zlizywać jak najsłodszy miód nie będzie bolało ani piekło nie będzie piekła PozdrawiaM.
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to piekielne zestawienie jest kwestią upodobań Ty akurat tak to odebrałaś i fajnie mi chodziło o spójność i zabawę słowem która ma swój cel wiesz z resztą a propos całego wiersza to jak się ustosunkowałaś poza smaczkiem miodowych iskier ? wieczności.
Marlett Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Ja na swoj sposób ''zabawiłam się piekłem'' -wiem. Miś jest piekienie - tak. Pointa -lubię,bardzo. PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi