Judyt Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 sztuka nie ma żadnego celu koniec początku początek końca nieznajomy z używkami chciał pomóc, nie potrafił sobiejest celem samym w sobie choroba opanowała wszystko grzech łatwy, miłość trudna skamieniały w przejściu idzie Ktoś absolutem duszy nie wyjść, bo przyjaciel w ucisku przejść nad, pod, czy obok nigdy między belką w oku wysnuł były więzieńspoza przychodząc 2.01. 07r
Krzysztof Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 jakoś zbyt zakręcone, trudno złapać myśl :)
Marlett Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt,kilka wycinek-sorry,ale wiersz staje się bardziej wieloznaczny. Może skorzystasz.PozdrawiaM
Judyt Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Dziękuję serdecznie Krzysztofie za odwiedziny i Tobie Marlett, masz rację Krzysztofie,że zakręcone, może to ciut odzwierciedla mnie;) skorzystam z rady, pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Marlett mój zamysł był taki aby linijki pomiedzy 4 wersami były pochyłe,miałam zaś problemy techniczne z czcionką, może podpowiecie..jest jednoznaczny- wystarczy czytać:)
Krzysztof Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I jeśli rozbić tak po dwa wersy to jakoś one są mało powiązane, i z łatwością można poprzestawiać je miejscami czy wyrzuciś jeden z tych urywków, co nic w sumie nie zmieni. Powiedz, czy te oddzielne wersy są bezpośrednio związnane z tekstem? :) Przepraszam, że tak pozmieniałem, ale to żeby tak lżej wgłębić się w budowę. :)
Krzysztof Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zwracaj uwagi, tak poprostu wczułem się w zmiany :)))
Judyt Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zwracam uwagę Krzysztofie, każda uwaga jest cenna:), pomyślę, jednakże chciałabym, aby tą całość którą podchwyciłeś u mnie- by pozostała pomiędzy wersami jak obecnie to wygląda w pierwszej wersji, zanim cokolwiek uczynię - tylko czcionka...pomocy:) ps. edytuję wkrótce Marlett, pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Dziękuję serdecznie za pomoc techniczną, pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi