Tomasz_Biela Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 mięśnie twarzy jąkają się chcąc zawładnąć moimi od czoła do krtani zwisa język powtarza tę samą twarz te same grymasy ślinią się ciekną po innych pozostaje słowo tonące w żołądku i w innym układzie miedzy ciałem a duszą
Marlett Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Widzę zależności ciała i duszy . Prosto i wymownie.''Z misiem''... Noworocznie pozdrawiaM.
Viiera Victum Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Słabe... Nie spodobał mi się ten wiersz pozdrawiam
Marlett Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawy koment....i z uzasadnieniem. PozdrawiaM.
Tomasz_Biela Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miniatura... tytuł mógłby poprzedzać coś na prawdę krótkiego ale akutar tutaj chciałem odnieść się do wizerunku nieco śluzowatego powolnego i być może nudnego dzięki za parę słów wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a mi dziękować przystało noworocznie łudzić się o lepszy los wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wielkie dzięki cieszy mnie że rozumiesz rozwięzłość w więzi to jest to z resztą j.w wspomniałem wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trudno wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawy koment....i z uzasadnieniem. PozdrawiaM. Marlett po prostu dała Ci do zrozumienia żebyś następnym razem miała świadomość posiadania nieświadomości, to będzie znacznie prościej. Dzięki Marletko
Marlett Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a mi dziękować przystało noworocznie łudzić się o lepszy los wieczności. Nie daj się zwieść pozorom. PozdrawiaM.
Espena_Sway Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Bielaczku, ja jak zwykle przy Twoich wierszach wpadam na pomysły [choć wiem, że zwykle i tak z nich nie korzystasz] *** od czoła do krtani język powtarza tę samą twarz grymasy ślinią się ciekną pozostaje słowo tonące w żołądku i w innym układzie miedzy ciałem a duszą mięśnie się jąkają *** sorki za tą masakrę na Twoim wierszu, ale tak mnie natchnęło. o ile cały wiersz niezły, tyle puenta słaba. dlatego proponuję w takiej wersji :P serdecznie Łejeczka :*
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Łejeczko dzięki jak zawsze za mix fajnie przeczytać chociaż z reguły zostawiam chodziło mi o pewną rozwlekłość którą mam nadzieję zachowałem wieczności.
Rekomendowane odpowiedzi