Tomasz_Biela Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 kadłub powinien się kojarzyć z ubraniem czegoś w coś nie udając że jedyną podporą jest powietrze a zaporą jego brak to więcej niż most w korzeniach i splotach zwoje nieznanego rodzaju w widocznym nie ma czystych kartek nie ma kogo deprawować wstyd nie przyznaje się do związków serwetek zabrakło do ust
Espena_Sway Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Bielaczku, sugerowałam Ci już jedną zmianę, mianowicie usunąć zwoje głupstw przeczucia. teraz narchnęło mnie, by jeszcze jeden amputować, chodzi mi o puentę w widocznym nie ma czystych kartek nie ma kogo deprawować wstyd tak bym to widziała, poza tym :) serdecznie Łejeczka :*
Marlett Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 A może; na widoku nie ma czystych kartek nie ma kogo deprawować wstyd serwetek zabrakło do ust PozdrawiaM.
Tomasz_Biela Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Łejeczko może masz racje :P zobaczem wieczności Bielaczek:*
Tomasz_Biela Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za propozycję zobaczę co się z nim jeszcze stanie wieczności.
Rekomendowane odpowiedzi