Marlett Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. E tam, miotłą nie trzasnę,bo już pozamiatałam i ją wyrzuciłam. Mam pod ręką chojaka nie ustrojonego jeszcze to mogę nim wywijać ile wlezie:))) TysiącrazypodziękowaniaM.
Don_Kebabbo Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Hmm... Tak naprawdę to z tego onirycznego obrazka do siebie zabiorę tylko pomiędzy prześwitami nic różowego, a na drogę jeden z kawałków mgły sobie odkroję. Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Dziękuję Don K. ja jeszcze dokładam drugi kawałek mgły.. PozdrawiaM:)
Judyt Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Bym tylko zmieniła ' nieskończoność' na 'nieskończenie", poza tym podoba mi się, pozdrawiam ciepło
Marlett Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt,dziękuję.Jednak zostanie jak jest.Nie chodzi tylko o rosnące ciśnienie. PozdrawiaM.
Beenie M Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 i ja odkroiłam sobie kawałek mgły, pod spodem znalazłam odrobinę różowego ;))) pozdrawiam serdecznie
Marlett Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Beenie M, cieszę się, iż różowy jednak można zauważyć. Serdecznie pozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi