Tomasz_Biela Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 chciałem napisać o czymś nowym więc napiszę o starych błaganiach których nikt nie chciał słuchać stojąc na stopach uszu tak wytarte aż nowonarodzone na wytykanych pomnikach prześladowań połączone z ziemią pragnienia bez rąk nóg głów bez władzy nad spełnieniem bez możliwości na podskok hormonów model złożony z usterek dla rozterek
Niewierny Tomasz Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 chciałem napisać o czymś nowym więc piszę o starych błaganiach których nikt nie chce słuchać stojąc na stopach uszu przestarzałe nowonarodzone na wytykanych brudnych pomnikach prześladowań bez rąk bez władzy nad spełnieniem bez możliwości na podskok hormonów model złożony z usterek dla rozterek pozwoliłem sobie w Twoim stylu przedstawić mój punkt widzenia Pozdrawiam
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawie ;) w moim stylu - hie dzięki wieczności.
Niewierny Tomasz Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 W twiom stylu komentowania, bo pisanie jest nie do podrobienia;)
zak stanisława Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 burza hormonów? model na podskok?zrostEREK? dla ustEREK? bywa i tak... he he, pozdrawiam TOMKU!
Marlett Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Wersja Niewiernego również się podoba,ale oryginał to oryginał. PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi