Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mieszały się liście słów, opadłe po zimie.., przed zimą. Pachniał wiatr ucząc się od nowa krajobrazu twarzy. Deszcz zmył nadzieję, zamroził krople - (sumienia) -na rzęsach kryształy -w sercu kryształy. ... Przyszła Zima
Annabel Turtle Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podoba mi się... Tylko troszke powiało chłodem. ;) Pozdrawiam.
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ...a ja to bym chciał żeby zima już sobie poszła....:))) jak dla mnie za bardzo "na siłę" poetycki... poza tym Autorka przyzwyczaiła mnie do naprawde dobrych (ciekawych!) wierszy i nie podoba mi się że przerzuca się na tematy pogodowe... :)) pozdrawiam
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam! ladny i tak delikatne i cieple okreslenia,ze chociaz o zimie,zrobilo sie cieplo,choc sentymentalnie (: pozdr, M+A
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziękuje za raczej ciepłe komentarze w te zime dni:)Pozdrawiam -Agata [sub]Tekst był edytowany przez Luthien_Alcarin dnia 19-06-2004 00:26.[/sub]
Rekomendowane odpowiedzi