Tomasz_Biela Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 znak zapytania nie pamięta swojego życiorysu nie może dowieść prawdy ani kłamstwa wisi bezradnie jak wąż nad bagnem kropki czekając na zbawienną odpowiedź u boku wątpliwych najciekawsze jest że jego niepełnosprawność wygina każdego prostaka a uczonego komplikuje bardziej niżeli on sam stwarza problem pochłonął już wszystkie zagadki oprócz odpowiedzi na własne pytanie
zak stanisława Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 stwarza problem pochłonął już wszystkie zagadki oprócz odpowiedzi na własne pytanie TOMKU, to jest super! pozdrawiam lekką bryzą znad drawskiego es
Marlett Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 najciekawsze jest że jego niepełnosprawność wygina każdego prostaka a uczonego komplikuje bardziej niżeli on sam stwarza problem To moja ulubiona strofa,bo wiersz pamiętam z warsztatu. Świetna pointa.Ode mnie+++. PozdrawiaM.
Niewierny Tomasz Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Tak, też go z warsztatu pamiętam. Podoba mi się. Ciekawy temat, tyle treści wydobyć ze "znaku zapytania" nie lada sztuka. Biorę w całości. Pozdrawiam
Tomasz_Biela Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło widzieć Twój komentarz i wiedziecże coszapadło w pamięć wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skromnie podziękuję i zaproszę do marzeń o chwilę wolności swobody bez oddechu przymusu wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. również biorę ale myślę że to nie żart bo się nie nabiorę ;) (za późno) wieczności.
Espena_Sway Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 ja też Bielaczku pamiętam i już wtedy bez pytań plusowałam. bardzo dobry eksperyment :) serdeczności Łejeczka :*
Tomasz_Biela Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo się cieszę Bielaczek :* wieczności.
Nata_Kruk Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Tomku, no proszę, jak sprytnie o znaku zapytania. Na pewno plus! Pozdrawiam... :)
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pansy ! bardzo mnie zaskakujesz dziękuję wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na pewno ? :p no chyba nie kłamiesz więc jużnie pytam :) dzięki wieczności.
Rekomendowane odpowiedzi