adam sosna Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Przewracam poszycie szukając jedzenia: bukowych orzechów, potomków chrabąszczy. Zorałem pomiędzy drzewami – zgłodniałe warchlaki wyjadły żołędzie, pędraki. Dzisiejsze zadanie pasiaków – jedzenie. Deszczowe bębenki ucichły, świerszczenie zamilkło. Slalomem mijając srebrzyste pasemka, powracam pustymi bruzdami. Dzieciaki zeżarły jadalne kawałki zgłosiły ojczulka nagrodzie sytości. Słuchając burczenia pustego brzuszyska w najbliższej przyszłości pomyślę o sobie Adam Sosna (2006.06.01)
Marlett Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Adasiu,pod wrażeniem..jestem. PozdrawiaM.
adam sosna Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 czyli opłaca się 100 razy przeczytać? 95 razy zmienić? pewnie bym jeszcze jakieś wady znalazł - zmienił 96 raz dzięki bardzo
Marlett Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Warto,jest satysfakcja:)))) i to najważniejsze. PozdrawiaM.
adam sosna Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 trochę zmieniłem sposób pisania :):):)
M._Krzywak Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 "orzeszków - orzechy" w pierwszym wersie... A po drugie - coraz bardziej mi się podoba to wierszowanie (a powody - jak ktoś już zaczyna szanowac slowa - droga jest tylko jedna - do góry :) Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zauważaM.Powodzenia!
zak stanisława Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Dzieciaki zeżarły jadalne kawałki *** jak to dzieciaki, wszyscy na nie jesteśmy naraz- eni, h ehe pozdrawiam Sosno, es
adam sosna Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 zak stanisława objadają idą potem eh
Rekomendowane odpowiedzi