Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zwinna Ania w Anielinie wciąż tańczyła lecz na linie. Omijała zakazy, odnosiła urazy, dziś w gipsowej leży szynie.
Waldemar Talar Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Na linie powiadasz sobie tancowała to znaczy z wysokością sobie igrała a teraz leży w gipsowej zaprawie myśląc jak ja się cholera podrapie gdy nóżka mnie uwięziona zaswędzi.
Beenie M Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 dziś z drapaniem żaden kłopot wymyślili takie szyny że podrapiesz kiedy zechcesz dolne i górne kończyny gorszy ból i uziemienie szpital, sala, stan bezruchu wie kto musiał tutaj leżeć i jak mu burczało w brzuchu
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Na burczenie też lekarstwo dawno temu wymyślono bo wystarczy tylko szepnąć drogi mężu, droga żono jeśli nie chcesz mojej zguby a tu głodzą twą połowę to mi przynieś już na jutro na obiadek trzy schabowe na kolację kilka bułek i do każdej trzy plasterki szynki albo polędwiczki mogą też być jakieś serki na śniadanko także samo coś z nabiału i bułeczki jeśli ci na sercu leży zdrowie męża lub żoneczki.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak jak rzekła koleżanka można drapać się w kolanka, można prosić też salową by potarła to i owo lecz to szpital nie sielanka.
zak stanisława Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 gdy coś swędzi, to ktoś zrzędzi mąż przygania żonie, żona drażni męża niby wielce obrażona drapnąć chciałaby węża mąż na uwięzi w kieszeni go ściska az biedne wężysko wyrapia oczyska
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Lecz gdy spuści go ze smyczy to choć bies ten nie skowyczy lecz gdy biedak wyposzczony ciężka dola owej żony bo gdy on się żwawo rusza w pięty idzie żonie dusza a gdy jeszcze się napręży ten szlachetny oręż męży czyli bardzo dzielnych wojów co nie znają trudów, znojów ale w boju, bo po walce zachowują się jak malce leżąc mruczą, dyszą, sapią, i zwiotczały oręż drapią.
Ena Ane Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Męskie członki sprawne rzadko, gdy już w domu niezłe stadko, I choć wiją się jak węże to nie bardzo z tym orężem ;)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Gdybyś Ty tak harowała jak rzeczony ten ów członek, który to po nocnej zmianie rozpoczynał często dzionek a gdy było Ci za mało to i za dnia razy wiele choć potwornie przemęczony atakować musiał cele, gdybyś była w jego skórze to inaczej dziś byś piała a więc proszę o szacunek tą co pod nim przeleżała.
Rekomendowane odpowiedzi