Lilianna Szymochnik Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 "Zgryzota jest jak!Jad żmii bolączką dobrze! By ją było!Z krwią wypluć" Moja-Złota Myśl?
Strago Dark Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 mysl jak mysl raczej nie zlota jak dla mnie
Lilianna Szymochnik Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Mała jednoska dla milionów. Myśli inaczej to niezwykłe.
Strago Dark Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Ludzie jedzcie g.... miliony much nie moga sie mylic...
Strago Dark Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 powiedzialbym raczej irracjonalnie wyobraznia bardziej cenna niz wiedza jednak takie wyocowanie z otaczajacego swiata prowadzi do tragedi niezrozumienia i samotnosci
Lilianna Szymochnik Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Dlatego musimy tą zgryzote odrzucić od siebie z myśli. Aby nas nie zbiła,tym!Jadem na ciele i z duszy.
Strago Dark Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 dobrze ale mysl jest tak sformulowana ze nie ma w niej mowy o jednostce wybitnej czy samotnej bo powodow zgryzoty moze byc wiele a to zeby sie jej jakos pozbyc nie jest odkryciem za ktore daja nagrody
Lilianna Szymochnik Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Ja nie piszę dla jedostki, ale w ogólnym znaczeniu.
Rekomendowane odpowiedzi