Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Waldemar_Talar_Talar 19 459
szczęście nie śpi
jest tu i tam czeka
uśmiecha do tych
którzy poń sięgają
nie kłamie zawsze
szczere prawdziwe
miłe i delikatne
mimo że czasem
bywa lekceważone
deptane butem
mało wiarygodne
niewiele kosztuje
wystarczy je tylko
zauważyć by się
spełniło
szczęście nie śpi
ono czuwa -
nas podgląda
potem wygrywa
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Marek.zak1 · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Tak, aktywne słuchanie to podstawa mądrości, przynajmniej według Azjatów. W Europie, czy Stanach mniej się je ceni. Pozdrawiam. -
Przez aff · Opublikowano
A tak poza tym, zdaje się uczeń odkrył przyczynę mądrości swojego mistrza :) -
Przez Marek.zak1 · Opublikowano
Aparaty dla gorzej słyszących to sprawa ostatnich lat, wiec natura musiała coś robić, żeby ludzie z wiekiem nie głuchli. Dzięki za wpadnięcie. -
Przez bronmus45 · Opublikowano
~~ Przysiadłam dziś na belce zadowolona wielce - że nogi spoczną nieco. Tymczasem mrówek mrowie w sobie znanym sposobie znalazło się pod kiecą. To było poza domem, a ja ze swoim sromem nie wiem, jak je wypędzić. Tymczasem całe ciało od ukąszeń gorzało - strasznie zaczęło swędzić. Na środku tej ulicy nie zdejmę przecież kiecy by je pogonić z siebie.... Zaszłam więc do sąsiada nie po to, by pogadać - lecz zrobić to, co trzeba. Sąsiad "miał na mnie oko" - otworzył drzwi szeroko, by mi przychylić nieba. Oj działo się tam, działo, gdy sąsiad swoją "pałą" ganiał po moim ciele. Mrówek banda uciekła a ja pójdę do piekła - za co? Nie powiem wiele ... ~~ poniżej ten tekst w muzycznej oprawie - można go czytać słuchając, po kliknięciu w "więcej" pod spodem YouTubeZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
... -
Przez Charismafilos · Opublikowano
@Alicja_Wysocka cudny wierszyk z inżynierskim sztychem ;) Przypomniał mi się fragment wiersza Zbigniewa H.: lecz w gruncie rzeczy była to sprawa smaku Tak smaku w którym są włókna duszy i chrząstki sumienia Może właśnie śrubki i zawiaski odwrotnie, by teraz poprzeszczepiać na te... z ciała? :)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne