Gość Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 dziad w rowie zgnieciony skulony kawałek papieru śpi w swej kolebce błotnistej dziecięcej ze swym szklanym bawitkiem słońce puste w czaszce puszka ciała tęcza dziad obok krzyża dziad obok Matki szmata cielesna szary obłok na niebie nietoperz pruje ściegi niebieskie dziad leżący nago na Księżycu bez złota i bez skrzydeł 28 Listopada 2006
Marlett Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Interesujący obraz i ciekawe spojrzenie na rzeczywistość. PozdrawiaM.
zak stanisława Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 dziad w rowie zgnieciony skulony kawałek papieru śpi w swej kolebce błotnistej dziecięcej ze swym szklanym bawitkiem --może by tak zrezygnować z jednego swym? słońce puste w czaszce ** to tragedia wielu....nie tylko dziada pozdr Es
Gość Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba mi się nie podoba błotnistej dziecięcej muszę to jakoś przemienić ale nie dziś nie mam siły uważasz że to swym jest źle ? ja go nie słyszę, ale dzięki bo pewnie masz racje ;) pozdro
zak stanisława Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 dziad w rowie zgnieciony skulony kawałek papieru śpi w kolebce błotnistej dziecię ze szklanym bawitkiem zasłonecznione tęczowo wodogłowie (lub- rozwodnione w czaszce) moę coś tak?
Rekomendowane odpowiedzi