Tomasz_Biela Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 wpatrując się w jeden rósł szybciej niż drzewa rozwijają się na video w tempie nienaturalnym prawie wywrócił to pulchniejące wpatrywanie wciąż ponad nadymanie ropuch wydech z wdechu zamysł ze zmysłu obrazy rozsadzają się jak granaty źrenic skupienie odpadło dołączywszy do milionów innych zawleczek
ot i anka Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 wpatrując się w jeden rósł aż prawie wywrócił to dymdające wpatrywanie wciąż ponad nadymanie ropuch aż jestem zła że nie zauważyłeś tak narzucającej sie gry słownej - "dymdające":) przecież idealnie pasuje szczególnie przy "nadymaniu":) hehe, no i przerzuciłam "rósł" i "wciąż" bo jakoś głupio stały samotnie:) pozdrawiam
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki aczkolwiek jest już zupełnie inaczej
ot i anka Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 proszę - daj ten dymdający:) teraz lepiej
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dymdające będzie się kojarzyć z dymem nieszkodzi że jest coś o dyManiu w wierszu ;) jeszcze pomyślę nad tym dzięki
zak stanisława Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Tomku, propozycja anki jest rozweselająca, nawet ciekawa. he he, fajne słowo: dymdające, ilez w nim dwuznaczności, i nalezy ją wykorzystać... pozdr ES
kyo Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 fajne, i dawno nie czytałem w wierszu słowa video! niezła puenta. pozdrawiam
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie współgra mi zupełnie z sensem wiersza pomyślę jeszcze wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki no mało jest videa w ogóle prądu mam coś w tym kierunku więc może kolejny po rezonansie będzie "pod napięciem" ;) wieczności.
Marlett Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Nienaturalność może doprowadzić do wybuchu. Zmysły nie nadążają,a z zawleczką nie ma zabawy. Serdecznie pozdrawiaM.
Tomasz_Biela Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. różwnież uzdrawiam ;) miłym słowem przynajmniej dziękuję wieczności.
Rekomendowane odpowiedzi