Ann N.N. Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 [/]Tylko ludzie, oddający serce sztuce zwrócą w dwójnasób, czym obdarzyła ich natura. * Droga ciemnieje w kłębek leśnych pagórków, wśród jezior luster stroszą się grzywy kaczeńców, wodne ptactwo dźwięcznie flirtuje w trzcinach Obraz utkany ciepłem dnia zanika w obramowaniu, pierzaste chmury wypływają z niego niczym łabędzie przeglądając w wodzie swe koronkowe brzuchy * Człowieku o duszy nasyconej światłem co oddajesz tchnienie sztuce, zapominając o szarości swych codziennych poglądów (...) (...) (...) * jakże mi skrywać dla siebie wszystko co otwarło oczy na duszy malowanie co serce porwało wzruszeniem w ubogich malarzy dziełach wiecznych tkaczy, porywczych rzeźbiarzy smutnych poetów i pochylonych koronczarek jakże
zak stanisława Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 anno dzieki serdeczne, aż głowa boli - co wybrać... pozdr,Es
Marlett Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Jak wiersz wypadł na prezentacji?Były brawa..?
zak stanisława Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett, kochanie, nie było prezentacji, zaspsuł sie samochód, wyobrazasz to sobie??????!!!! ale dyrekt. domu . kult. wezmie go do folderu opisującego artystów naszego regionu. buziam.
Rekomendowane odpowiedzi