Tomasz_Biela Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 "Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy. Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe." Albert Einstein można wypaść spontanicznie z poprawnego „nie wypada” być niepoprawnym spadochroniarzem który zaryzykował w ostatniej chwili zakładając haczyk na grawitację który ściąga powoli w dół na bezbolesnym rozdarciu między adrenaliną a ciekawością przez resztę życia wypadać z grawitacji szarych chodników i domostw zawisnąć na wyobraźni swobodniej niż astronauta wrócić na nowy grunt po końcu świata o którym tyle gadali aż spełnił życzenie spadającej gwiazdy
Niewierny Tomasz Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Czytałem w warsztacie, nic się nie odzywałem, bo i po co, było tylko czekać kiedy wrzucisz go tu. No i jest. Choć teraz widzę co prawda jedno powtórzenie - grawitacja- można by to drugie zastąpić przyciąganiem, ale to drobiazgowość moja i nic więcej. Niezły wiersz, a nawet więcej. Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 znasz Tomku moje zdanie z warsztatu i podtrzymuję- super! pozdr ES
Espena_Sway Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Bielaczku, pobudza wyobraźnię swoją wieloznacznością, masz swój styl, który jednocześnie Cię nie ogranicza. podoba się pozdrawiam Łejeczka :*
bajka-bajka Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 jesli on tak bedzie.... "w ostatniej chwili zakładając haczyk na grawitację który ściąga powoli w dół na bezbolesnym rozdarciu między adrenaliną a ciekawością " to juz sie zaczynam bac;)))..............ciekawy tekst........lubie, gdy ktos chwyta ryzyko za ostatnia chwilke......pozdrawiam ;)
Tomasz_Biela Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moim zdaniem powtórzenia nie są groźne niech sobie lewitują w jednym tekście dzięki za uznanie. wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak zdaję sobie sprawę z klimatu który moze ograniczać ale cieszę się że jednak wyobraźnia tutaj jest i funkcjonuje co do grawitacji... niech sobie lewituje - j.w dzięki i niezmiernie miło że na tyle się podobają moje twory że zabierasz wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zawsze ze mną Stasiu ogromne dzięki. wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Łejeczko ty też trwasz od początku dziękuję za to wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszy mnie opinia praktycznie nowej osoby która nie zaglądała do mnie wcześniej wieczności.
Rekomendowane odpowiedzi