dragon-fly Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Mmm bardzo bardzo mi przypadł do gustu, z resztą nie tylko ten Pani autorstwa. zachwytu
Ewa Rajska Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 zabrała Pani jesień do wiersza i poszła sobie ze świata. została brzydka siostra bliźniaczka, eeee....gdzie ta wiosenka? ciepło tu:) pozdrawiam! ER
zak stanisława Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tego się spodziewałam że inni też będą docenieni he he pozdrawiam z podziękowaniem Es
zak stanisława Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Ewo, ta z wiersza to potrójna, została jedna z czworaczek- he he pozdrawiam ciepło es
dragon-fly Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tego się spodziewałam że inni też będą docenieni he he pozdrawiam z podziękowaniem Es Chodziło mi o Pani inne utwory... :)
zak stanisława Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tego się spodziewałam że inni też będą docenieni he he pozdrawiam z podziękowaniem Es Chodziło mi o Pani inne utwory... :) ech, ciężko kumam bez świeżego powietrza.... tem bardziej serdeczności ...
dragon-fly Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 To chyba ja zamieszałam :P. Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 coby nie było i tak mi miło, że tak myślisz, buzka czwartkowa,
Tali Maciej Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 czytając takie wiersze "rankami budzę się śliczny liryczny i apetyczny" pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Macieju, więc twoja luba lubi cię takiego, więcej czytaj! he he może do poduszki....
Tali Maciej Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 do poduszki odpada ponieważ "gdy spłynie mrok wieczorny typem staje się upiornym twarz mi blednie włos mi rzednie psują mi się zęby przednie a niech tylko wiatr zaśwista wpadam w upiornego twista" pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 świetne, iście ze wspomnień z krypty.... pozdrawiam ciepło hrabio Vldo Palowniku- he he
Rekomendowane odpowiedzi