Tomasz_Biela Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Wstawiając przecinek, tutaj, na drodze, odpowiednio nakreślić akcent, na podłogach, na łąkach, zostać w gąszczu. Samotny, jak znaczenia, łączy interpunkcja. Matką sierot, porozrzucanych tak, aby jedne pytały, drugie krzycząc, mówiły – to tam, trzeba wrzeszczeć na głos! Echo: nie znajduje wytłumaczenia, kiedy staramy się je zatrzymywać. Interpretacja, nie może wiedzieć kim jest, w liczbie pojedynczej, po kropce. W liczbie mnogiej, też ma swoje podmioty liryczne. Nieśmiertelne fakty, bzdury i kupa domysłów.
zak stanisława Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 bzdury i kupa, to chciałoby sie rzec na zebrania wyborcze!wybacz że nie odnoszę sie do wiersza, alem go tak odczytałam, bo może tak chciałam odczytać? pozdrawiam Tomku/ES
fr ashka Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 dzielę wiersze na płynące i na klocki- w moim odczuciu to jest klocek, nie przemówił do mnie, ciężko misie czyta, ale piszesz inaczej, bede zaglądała do Twoich kolejnych :) pozdr, fr.ashka ;)
Marlett Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Dla mnie niebanalnie. Ciekawy przekaz...i domysły zmuszają do czytania. PozdrawiaM.
Tomasz_Biela Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no cóż dziękuję i za taki komentarz miło znowu wkroczyć na org i przeczytać dobrze znanych na nim wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki wielkie jest drętwy dlatego nie lubię posługiwać się interpunkcją -wolę zupełnie najzupełniej białe twory to był eksperyment wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło żeś jest ze mną outsiderko ;) wieczności.
Marlett Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. outsiderko ;) Wiesz, jest to dobry temat na wiersz:) PozdrawiaM.
Espena_Sway Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Bielaczku, gdzieś już widziałam ;) a poważnie, mówię TAK, takim eksperymentom. serdeczności Łejeczka :*
zak stanisława Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja się dołączam do słow Espeny! pozdrawiam Tomku! ES
Rekomendowane odpowiedzi