Waldemar Talar Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Przytul się do mnie życie pozwól mi sobą oddychac bo mam jeszcze małe dzieci które muszę ciebie nauczyc może śmierc wtedy zrozumie że jeszcze nie pora umierac a ja twój oddech wykorzystam i wprowadze je do dorosłości a potem poddam się twej woli gotowa oddac ciało ciemności uklęknę i będę się długo modlic za to że byłeś takie wspaniałe prosze o opinie oraz propozycje na tytuł Waldemar
zak stanisława Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 tytuł? PRZYTUL SIĘ DO MNIE... albo: moja prośba, literufka-wtedy,ę-? pozdr ES
Marlett Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 "Po prostu bądź'' PozdrawiaM.
Waldemar Talar Opublikowano 19 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Dzięki za propozycje i za wskazanie błędów. Jednak jeżeli jest to możliwe proszę o szerszą opinie tz. czy ma jakąś wartośc czy po prostu nic ciekawego ,walcie prosto z mostu ja się nie pogniewam. Waldemar
Rekomendowane odpowiedzi