Tomasz_Biela Opublikowano 15 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 z pochodzenia jest się mgłą i dymem ze wszystkich stron wokół których to nic i to wszystko ciepło ucieka do chmur czeka na deszcz nie ma bardziej zakaźnego wirusa od chłodu który paruje
Waldemar Talar Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Zimno przeleciało po plecach czytając ten wiersz i o to chyba chodzilo autorowi. Pozdrawiam Waldemar
Tomasz_Biela Opublikowano 16 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak wywarł zbliżone wrażenie to cieszy mnie to - oczywiście wiersz nie daje powodów do pociechy dzięki wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 16 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło że się pojawiłaś czekałem :) dzięki wieczności.
Espena_Sway Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Bielaczku, trzymasz formę. bez zaczepek :P serdeczności Łejeczka :*
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Łejeczko Bielaczek:* wieczności.
ot i anka Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 mam ambiwalentne odczucia. niby dobry wiersz, minimalistyczny, treść jest...ale mnie nie rusza. mały plus mimo wszystko. pozdrawiam
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mimo wszystko przyjemnie gościć kogoś kto praktycznie nie zagląda do mnie wieczności.
ot i anka Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 a ty do mnie zaglądasz?:P zapraszam:)
zak stanisława Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 nie ma bardziej zakaźnego wirusa od chłodu który paruje Tomku, ja już nie raz sie zastanawiałam na jakich falach nadają nasze mózgi, bo co czytam twój wiersz, to mam wrażenie że siedzisz w mojej głowie, ta puenta jest wyjęta zywcem z mojego zycia, ten wirus siedzi we mnie.... napisz coś wesołego ...o pozytywnym nastawieniu,,,,,plisss pozdrawiam ciepło ES
Veronique Sijka Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 wiersz krótki tak jak lubię i treściwy - mi się podoba v.
Tomasz_Biela Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kiedyś postaram się albo dla kontrastu wrzucę coś starego i miłego zobaczym dzięki za obecność wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szybko więc i krótko dzięk-i-wieczności.
zak stanisława Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kiedyś postaram się albo dla kontrastu wrzucę coś starego i miłego ---he he stare zawsze jest miłe? kotki małe i młode -miłe, zobaczym dzięki za obecność wieczności.
Rekomendowane odpowiedzi